HTML

Három hónap

Elég egy lakásfelújításra? Három hónap? Költözéssel?

Friss topikok

  • pancsolos: Ilyet hol?! Az utolsóra NAGGYON fáj a fogam. Súgd meg! (2010.11.04. 13:26) Valamit
  • andie: Ez a csizmatartó gyönyörűszép! Hol lehet ilyet beszerezni? Köszi! (2010.10.17. 22:18) Fúrunk
  • akikaztmondjákni: A májusi Otthon magazint nézted?:) Láttam benne két olyan fürdőszobát is, ami a Te stilusod.Szerin... (2010.06.03. 11:36) A bőröm alatt is por van.
  • akikaztmondjákni: Ez nagyon jó:) Ilyen van nekünk is a nyírhatásubol, plusz van egy asztal rész, amit rá lehet biggy... (2010.04.01. 12:39) Bevallom, hogy régóta

Linkblog

2010.11.01. 18:57 GoldenApple

Valamit

 mindig ügyködni kell, na. A sütés-főzés már mindennapos, ma épp citromos sütőtök lekvár készült, de a héten rátaláltam a tökéletes kuglóf receptjére is, el is készült, egyetlen szépséghibája csupán, hogy nincs szép nagy kuglófformám.

Ahogy nekiálltam keresgélni a neten, találtam pár teljesen nélkülözhetetlen sütűformát, nem is tudom, hogy élhettem eddig nélkülük (és azt sem, hogy meddig kell még nélkülöznöm őket)...

A kis hintalovas tökéletes lenne Barnabás első szülinapjára. Olyan igaz, békebeli hintalovacska ez, nem pedig amolyan újhullámos őrület, mint amiket mostanában lehet kapni.

Történt ugyanis, hogy az anyukám által rámrótt küldetésnek eleget téve betévedtem egy bababoltba, hátha ott meglelem a tökéletes kis hintalovat, amit -ugye- majd ő az unokájának stb. Az eladó unott arccal közölte, hogy nem, most nincs hintaló, most hintakutya van, komolyan, hintakutya, és rámutatott egy rettenetes bánatos szemű, UV pink orrú műanyag szörnyre, amitől először megijedtem, majd hangos nevetésben törtem ki és... nem részletezem tovább.

Ez a második olyan kis szeretet-meglepetés tortácskáknak lehet tökéletes, ribizlis-túrós, vagy málnás-vaníliás, vagy fehércsokis-szedres.

Gesztenyés-mascarponés, keserűcsokis-narancsos, vagy... nem sorolom tovább. Apró, pici, csinos kis tortácskák, szülinapra vagy névnapra, vagy Karácsonyra vagy egy nagyon rossz hét lezárásaként szigorúan házi viditószernek. 

Sárkány ellen .

Ez pedig Karácsonyi, különleges, aranyszínű dekorgyöngyökkel, hófehér cukormázzal, belül fajéjas-mézes, benne csillogó szalag.

Szépek, na.

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://haromhonap.blog.hu/api/trackback/id/tr802414273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancsolos 2010.11.04. 13:26:01

Ilyet hol?! Az utolsóra NAGGYON fáj a fogam. Súgd meg!
süti beállítások módosítása